Beste gasten,

Vanwege de richtlijnen omtrent het coronavirus zijn wij genoodzaakt om te werken met reserveringen. Dit kan van te voren via dit reserveringsformulier, telefonisch of aan de deur.

Voor een tafel binnen bent u verplicht om te reserveren. Op het terras mag u reserveren maar is dit niet verplicht. Om zeker te zijn van een plekje is het echter wel aan te raden te reserveren. 

Wilt u buiten zitten, houd er dan rekening mee dat er binnen niet voor iedereen een tafel vrij is als de temperatuur wat minder wordt. We zijn verplicht om bij binnenkomst een aantal vragen omtrent uw gezondheid te stellen en u te vragen uw handen te desinfecteren.

Zolang de richtlijnen van het RIVM van kracht zijn en wij ons moeten houden aan social distance maatregelen van 1,5 meter werken wij met verschillende shifts. U kunt voor meerdere shifts reserveren maar geef dit dan aan bij opmerkingen. Mocht uw tafel niet gereserveerd zijn voor de volgende shift kunt u uiteraard blijven zitten. Wij hopen op uw begrip hiervoor.